نعناع خشک برای معده در جعبه سیاه هواپیما قطر کشف شد

خواص نعناع خشک برای معده تسکین دهنده درد و سوزش معده است و  محصول در تب سنتی بسیار استفاده می شود و برای درمان موثر است.

خشک کردن نعناع بهترین راه برای حفظ این گیاه است نعناع تازه و خانگی دارای شدیدترین عطر است.

متاسفانه در یخچال برگ های نعناع ظرف چند روز پژمرده می شوند بنابراین، لذت بردن از نعناع در زمستان، پس از پایان فصل برداشت، دشوار است.

خشک کردن برگ ها می تواند کمک کننده باشد. بیشتر عطر و قوام نعناع را حفظ می کند و به شما امکان می دهد برگ ها را برای چندین ماه نگهداری کنید.

برداشت نعناع: چه زمانی و چگونه در تئوری، شما می توانید برگ نعناع را از بهار تا پاییز برداشت کنید با این حال، آنها در هوای گرم و آفتابی، زمانی که روغن های ضروری را درست قبل از گلدهی آزاد می کنند، معطر هستند.

نعناع

بنابراین اگر می توانید، نعنای خود را در اوایل تابستان برداشت کنید شما همچنین می توانید نعناع را در پاییز برداشت کنید اما این کار را قبل از اولین یخبندان انجام دهید.

به سادگی، شاخه های منفرد را تا حد امکان نزدیک به زمین قطع کنید به این ترتیب نعنا دوباره به سرعت و فراوان جوانه می زند.

البته می‌توانید برگ‌های نعناع را برداشت کنید، اما اگر می‌خواهید مقادیر بیشتری را حفظ کنید، این ایده‌آل نیست.

آماده سازی برگ های نعناع برای خشک شدن ابتدا برگ های پوسیده یا پژمرده را جدا کنید، قبل از اینکه شاخه را به آرامی تکان دهید تا گرد و غبار و خاک پاک شود.

از استفاده از آب برای تمیز کردن برگ‌های نعناع خودداری کنید، زیرا بسیاری از روغن‌های ضروری محلول در آب هستند.

شستن آنها از شدت عطر کاسته می شود، به خصوص اگر قصد دارید برگ نعناع را برای چای برداشت کنید.

اگر برگ های شما به ویژه کثیف هستند، ممکن است لازم باشد آنها را بشویید برای حفظ عطر تا حد امکان، برگ ها را با آب سرد بشویید و با آغشته به دستمال آشپزخانه به سرعت و به آرامی خشک کنید هر چه خشک شدن  نعناع خشک ملایم تر باشد، عطر آن تندتر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.