مادری که با پسته خام خشک خورشت فسنجان درست می کند

یک ماده محبوب در دسرها و پودینگ ها، پسته خام خشک یا “آجیل سبز” به غذاها رنگ می بخشد. این دانه های خوراکی Pistacia veratree منبع چربی های سالم، پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان های محافظ هستند.

رنگدانه هایی که به پسته ها رنگ سبز و بنفش منحصر به فرد خود را می دهند دارای خواص آنتی اکسیدانی محافظ هستند. از میان تمام آجیل های درختی، پسته به ویژه سرشار از این ترکیبات است و تنها گردو و اسپند بیشتر این ترکیبات را دارند.

سلامت قلب
در مقایسه با اکثر آجیل ها، پسته دارای محتوای چربی و کالری کمتری است و حاوی بالاترین میزان پتاسیم است. آنها به خصوص سرشار از فیتواسترول هستند که همگی از سلامت قلب و عروق حمایت می کنند.

پسته همچنین منبع مفیدی از اسید آمینه ال آرژنین است که ما آن را به ترکیب کاهش دهنده فشار خون یعنی اکسید نیتریک تبدیل می کنیم.

ممکن است از سلامت چشم حمایت کند
پسته تنها مغزی است که سطوح مناسبی از لوتئین و زآگزانتین را فراهم می کند، دو آنتی اکسیدان که نقش مهمی در محافظت از چشم با افزایش سن دارند.

ممکن است از مدیریت وزن پشتیبانی کند
پسته ممکن است گنجاندن مفیدی در برنامه مدیریت وزن باشد، همچنین دارای کالری و محتوای چربی کمتری نسبت به سایر آجیل‌ها است، همچنین دارای محتوای انرژی قابل سوخت و ساز خالص کاهش یافته است – به این معنی که ما تمام کالری آن را هضم و جذب نمی‌کنیم. مقدار. از آنجایی که سرشار از فیبر هستند باعث سیری و سیری ما نیز می شوند.

این ویژگی ها در مطالعه ای روی بزرگسالان دارای اضافه وزن نشان داده شد که کاهش شاخص توده بدنی (BMI) و دور کمر همراه با تغییرات مطلوب در عادات غذایی را گزارش کردند.

ممکن است سطح قند خون را مدیریت کند
پسته سرشار از فیبر، چربی‌های سالم و آنتی‌اکسیدان‌های محافظ است، بنابراین دور از انتظار نیست که آنها مکمل مفیدی برای یک رژیم غذایی متعادل باشند. تحقیقات روی بزرگسالان سالم همچنین نشان می دهد که افزودن پسته به یک وعده غذایی پر کربوهیدرات ممکن است پاسخ کلی قند خون ما را کاهش دهد.

فواید مشابهی در مطالعاتی که اثرات قند خون پسته بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کرده است، دیده شده است. همه اینها نشان می دهد که پسته علاوه بر داشتن ارزش گلیسمی پایین (GI)، فواید ارزشمند دیگری برای مدیریت قند خون نیز دارد.