فیبر موجود در خیار از سرطان روده بزرگ محافظت می کند.
همچنین کوکوربیتاسین موجود در خیار دارای خواص ضد سرطانی است.
میزان تولید خیار گلخانه ای در 1000 متر از دیرباز تا کنون از راه های کسب درآمد بوده است.
برای مو و ناخن مفید است:
خیار حاوی سیلیس است که برای مراقبت از مو و ناخن بسیار عالی است.
آنها به تقویت ناخن ها کمک می کنند و از شکنندگی آنها جلوگیری می کنند.
باید بدانید مربای سیب با پوست از مفید ترین مرباها می باشد.
جلوگیری از بوی بد دهان:
فیتوکمیکالهای موجود در خیار باکتریهای موجود در دهان را که باعث بوی بد دهان میشوند را از بین میبرند.
چگونه خیار مصرف کنیم؟
برای جلوگیری از از دست دادن برخی فیبرها، ویتامین ها و مواد معدنی بهتر است خیار را بدون پوست مصرف کنید.
خیار خام را می توان در سالاد، ساندویچ و کشک ریخت تا طعمی ترد داشته باشد.
باید بدانید مدل سارافون با پارچه کرپ مازراتی از پرفروش ترین ها می باشد.
می توانید از آنها سبزی و سوپ درست کنید.
چگونه خیار را نگهداری کنیم؟
خیارها را در پلاستیک بپیچید و در یخچال نگهداری کنید تا تازه بمانند و ماندگاری بیشتری داشته باشند.
مصرف خیار ممکن است منجر به مشکلات گوارشی مانند نفخ و نفخ در برخی افراد شود.
یکی از راه های محافظت دیوار نبشی دیوار می باشد.
افراد مبتلا به مشکلات کلیوی نباید زیاد خیار مصرف کنند زیرا باعث افزایش میزان آب و پتاسیم در بدن آنها می شود که برای آنها مضر است.
افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نباید زیاد خیار مصرف کنند، زیرا ویتامین K موجود در آن می تواند لخته شدن خون را دشوارتر کند.
افرادی که به خیار حساسیت دارند ممکن است علائمی مانند کهیر، تورم و مشکل در تنفس را نشان دهند.
- منابع:
- تبلیغات: