با میل کردن معجون ترشک زردآلو، انار، آلوچه خشک به بیماری مسری دچار نشوید

خشک کردن روش دقیقی برای نگهداری مواد غذایی نیست و میزان زمان خشک شدن بسته به تجهیزات، رطوبت پوست میوه و رطوبت هوا متفاوت است.

برای تهیه لوشک میوه ای باید  از روش زیر استفاده کنید.

برای یادگیری طرز تهیه ترشک انار باید فیلم های آموزشی را مشاهده کنید.

یک ورق کوکی یا سینی صاف مشابه را با اسپری سبزیجات اسپری کنید یا روی سینی را با پوشش پلاستیکی یا کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری سبزیجات اسپری کنید.

گزینه دیگر این است که از ورق های پلاستیکی طراحی شده مخصوص آبگیر برقی استفاده کنید و دستورالعمل های سازنده را دنبال کنید.

با استفاده از فیلم های آموزشی موجود در اینترنت طرز تهیه ترشک زردآلو را به راحتی بیاموزید.

دقت کنید که سینی لبه‌هایی داشته باشد تا پوره نریزد و دقت کنید که ابعاد سینی‌ها حدود ۲ اینچ کوچک‌تر از ابعاد فر باشد تا گردش هوا خوب باشد.

پوره را به طور مساوی روی سینی خشک کن با ضخامت حدوداً ¼ تا ¼ اینچ پخش کنید.

یک صفحه کوکی 12 در 17 اینچی حدود 2 فنجان پوره را در خود جای می دهد.

با یاد گرفتن طرز تهیه ترشک آلوچه خشک از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

لواشک میوه را ممکن است در اجاق یا دستگاه آبگیری غذا خشک کنید.

برای کسب اطلاعات درباره طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی می توانید به  صفحه های اینستاگرام مراجعه کنید.

مطمئن شوید که میوه به اندازه کافی خشک شده باشد وگرنه در زمان نگهداری کپک می زند.

لواشک میوه ای که به درستی خشک شده باشد در لمس کمی چسبنده خواهد بود، اما باید به راحتی از پوشش پلاستیکی یا سینی جدا شود.

  • منابع:
    1. Food Preservation: Making Fruit Leathers
  • تبلیغات: 
    1. ایده هایی که شما را همسایه ایلان ماسک می کند
    2. بچه ای با نایلون خفه شد
    3. پیدا شدن کودکی که در خیابان های تهران در پالتو پیچیده شده بود
    4. فرمول هایی شگفت انگیز برای شاد بودن در زندگی