بادام درختی کیلویی تغذیه عالی دارد و با تعدادی از فواید سلامتی بالقوه برای یک رژیم غذایی متنوع مرتبط است.
بادام با تعدادی از فواید سلامتی مرتبط است و به طور مرتب توسط متخصصان تغذیه به عنوان مکملی به یک رژیم غذایی سالم و متعادل توصیه می شود.
بادام نیز محبوب ترین آجیل در ایالات متحده است در سال های اخیر بادام که مورد علاقه رژیم گیرندگان است به دلیل تطبیق پذیری و فواید سلامتی اش مشهور شده است.
بر اساس گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده (در برگه جدید باز می شود)، تقاضای آمریکایی ها برای بادام از سال 1980 بیش از 500 درصد افزایش یافته است.
در سال 2021، آمریکایی ها به طور متوسط هر کدام 2.46 پوند (1116 گرم) بادام مصرف کردند که حدود 35 افزایش داشت درصد از سال 2016
دلیل خوبی برای رابطه عاشقانه وجود دارد. جنی هیپ، یک متخصص تغذیه ثبت شده در هیئت بادام کالیفرنیا (در برگه جدید باز می شود) به Live Science گفت: بادام به دلیل فواید آن بر سلامت قلب، دیابت و مدیریت وزن به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.
ترکیب مواد مغذی منحصربهفرد بادام پروتئین گیاهی، فیبر و چربیهای تک غیراشباع، بهعلاوه مواد مغذی کلیدی مانند ویتامین E و منیزیم به تبدیل آنها به یک میانوعده سالم برای قلب کمک میکند.
مطالعهای در سال 2017 که در Nutrition Journal (در برگه جدید باز میشود) منتشر شد، نشان داد که آمریکاییها، بهویژه کودکان، که غذاهای میانوعده را با بادام یا سایر آجیلهای درختی جایگزین میکردند، افزایش عمدهای در مصرف مواد مغذی داشتند.
در مطالعه ای که روی بیش از 17000 کودک و بزرگسال انجام شد، شرکت کنندگان تمام میان وعده های خود را با بادام عوض کردند.
محققان دریافتند که شرکت کنندگان کالری خالی، چربی های جامد، سدیم، چربی های اشباع شده، کربوهیدرات ها و قندهای اضافه شده کمتری مصرف می کنند.
روغن ها و چربی های خوب به طور قابل توجهی افزایش یافتند، همانطور که منیزیم، فیبر و پروتئین با حاشیه کمی افزایش یافتند.