کوئرستین و ال-تینین فشار خون را در حیوانات و انسان کاهش می دهند و بنابراین خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.
در تنظیم فشار خون، برون ده قلبی، حجم خون، سیستم عصبی و سیستم رنین آنژیوتانسین نقش دارند (Marunaka et al., 2017). تصور می شود که کورستین با کاهش استرس اکسیداتیو، با اثر بر سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS) و بهبود عملکرد عروق، فشار خون را کاهش می دهد.
شواهدی برای اثرات محافظت کننده قلبی چای سفید کیلویی هنوز کافی نیست. با این اوصاف؛ تخمین زده میشود که چای سفید در برابر بیماریهای قلبی عروقی مفید باشد، زیرا از نظر کاتچینها و سایر پلیفنولها نسبت به سایر چایها غنیتر است و این ترکیبات نقش محافظتی قابل توجهی از قلب دارند.
چندین عصاره به دست آمده از گیاهان در کاهش قند خون موثر گزارش شده است (Sohn et al., 2010). همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد چای یک عامل کاهش قند خون است.
مطالعات آزمایشگاهی بر روی موشها نشان میدهد که EGCG، سایر کاتچینها و تافلاوینها با مهار آسیب به سلولهای β و افزایش فعالیت انسولین از افزایش قند خون جلوگیری میکنند (Anderson & Polansky, 2002). در مطالعه دیگری بر روی موش های دیابتی، مکمل EGCG برای کاهش سطح گلوکز، کلسترول تام، تری گلیسیرید و کلسترول LDL سرم مشخص شد (روغانی و بلوچ نژادمجراد، 1389).
در یک مطالعه بیشتر، مشخص شد که موشهای پیش دیابتی که به مدت دو ماه چای سفید مینوشیدند، عدم تحمل گلوکز کمتر و حساسیت به انسولین بالاتری را نشان دادند. حتی در مقایسه با موش های غیر پیش دیابتی، این حیوانات فقط اکسیداسیون فزاینده آلانین و استات و پروتئین را نشان دادند.
اگرچه برای تأیید اثرات پیشگیرانه بیشتر بر دیابت و به ویژه توسعه قلبی عروقی دیابتی، نیاز به مطالعه بیشتر در مورد مصرف چای سفید است، اما پیشنهاد شده است که مصرف WTEA ممکن است یک توصیه استاندارد برای مبتلایان به DM یا خطر ابتلا به دیابت باشد. بیماری (Alves و همکاران، 2015).
کاتچین ها دارای فعالیت ضد جهش زایی هستند و از تشکیل جهش زاها (یعنی نیتروزامین ها) جلوگیری می کنند یا از بیان جهش زایی (یعنی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای) جلوگیری می کنند (Pastoriza, Mesías, Cabrera, & Rufián-Henares, 2017). در مدلهای حیوانی، پلیفنلهای چای از رگزایی، متاستاز و تکثیر سلولی جلوگیری میکنند. (شرنگی، 1388).
در مطالعه ای که در مورد اثرات چای سفید بر روی سلول های آدنوکارسینومای کولورکتال انسان انجام شد، مشخص شد که چای سفید دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد تکثیر در برابر سلول های سرطانی است و همچنین مشخص شده است که از سلامتی محافظت می کند.